پیچ متری
پیچ متری
ویژگی‌های محصول
نامپیچ متری
جنسفولادی، آلومینیوم، آهنی
اندازههمه اندازه ها موجود است
برای سفارش این محصول همین حالا قدام کنید
تصاویر محصول
توضیحات محصول

خرید پیچ متری

یکی از انواع پیچ، پیچ متری نام دارد که می‌توان از نام آن حدس زد ابعاد و طول آن در حد و اندازه میلی‌متر و سانتی‌متر نیست بلکه با متر سر و کتار داریم. پیچ متری بسیار شبیه به پیچ‌هایی مانند استوانه یا دو سر رزوه است اما تنها تفاوت آن این است که بسیار بزرگ بوده و نمی‌توان آن را با نام‌های فوق خطاب کرد.

قیمت پیچ متری نسبت به سایر پیچ‌ها جهش پیدا می‌کند چرا که متریال و موارد اولیه به کار رفته برای ساخت ان بسیار بیشتر از پیچ‌های کوچک و میلی‌متری است. بدیهی است که مهره این نوع پیچ نیز بزرگ‌تر از حد معمول باشد؛ بنابراین هنگام خرید پیچ و مهره متری لازم است تا قیمت‌های ان‌ها را نیز در نظر داشته باشید.

پیچ متری بدون گل بوده و از هر دو سو صاف و با لبه‌های گرد است. شکل نهایی آن به این صورت است: یک استوانه یا لوله تو پر طویل که روی آن شیارهایی عمیق و با گام‌های بزرگ وجود دارد. پیچ به تنهایی بی معنا است و در واقع باید پیچ و مهره را در کنار هم استفاده کرد.

این پیچ در طول‌های 1 تا 6 متر در بازار وجود دارد و نمی‌توان طول کوتاه‌تر از 1 متر را یافت چرا که اسمش متری است و هدف از ساخت آن نیز همین است که بلند و قطور باشد. رایج‌ترین شکل این پیچ قطری بین 5 تا 32 میلی‌متر دارد. یعنی ممکن است پیچی به طول 3 متر باشد اما ضخامتش به یک سانتی‌متر هم نرسد. قطورترین مدل پیچ متری تقریبا 3 سانتی‌متر است.

البته اعداد و ارقام فوق برای پیچ‌هایی است که تو پر هستند اما در بازار می‌توانید پیچ‌های لوله‌ای شکل نیز بیابید. این پیچ‌ها تو خالی هستند و تنها تفاوت شان با لوله ها، رزوه و شیارهای روی بدنه آن‌ها است. با این حال پیچ تو خالی یا تو پر هر دو باید به کمک مهره استفاده شوند و بدون آن مصرف پیچ بی معنا است.

یکی از مزیت‌های کار با این نوع پیچ این است که شما قادر هستید با استفاده از ابزار برش، پیچ را در هر اندازه‌ای که می‌خواهید ببرید. یعنی اگر در بازار با طول درخواستی خود مواجه نشدید جای نگرانی نیست. کافی است پیچ طویلی تهیه کنید و خودتان در اندازه‌های دلخواه برش دهید.

 هنگام خرید متری با دو اصطلاح پیچ متری گالوانیزه و پیچ متری آهنی بسیار زیاد رو به رو می‌شوید چرا که این دو جنس به عنوان پرطرفدارترین نوع این پیچ شناخته می‌شوند. جنس آهن بسیار معروف و محبوب است چرا که ارزان، قابل دسترس، قابل تولید مجدد، مقاوم و محکم است. تنها ایراد جنس آهنی زنگ زدن آن در مجاورت با آب و هوای مرطوب است. اگر بخواهیم از پیچ متری در محیطی استفاده کنیم که خشک و بدون رطوبت است استفاده از نوع آهنی توصیه می‌شود.

جنس گالوانیزه همان آهنی است که یک لایه از فلز روی آن را پوشانده است اما همین یک لایه ویژگی با ارزشی به اسم مقاومت در برابر زنگ زدگی را به ویژگی‌های قبلی پیچ اضافه می‌کند. دلیل این است که روی با رطوبت موجود واکنش می‌دهد و نمی‌گذارد آهن موجود در زیر لایه روی زنگ بزند. حتی اگر لایه روی خراشیده شود باز هم آهن اکسید نخواهد شد؛ این ویژگی فوق العاده است به طوری که از جنس گالوانیزه مستقیما در کانال‌های آب استفاده می‌شود. جایی که آهن به کمک روی در مجاورت آب قرار دارد.

پس اگر بخواهیم در محیطی مرطوب اسخت و ساز انجام دهیم قطعا باید از جنس‌های مقاوم در برابر آب و رطوبت مانند استیل و آهن گلوانیزه استفاده کنیم ولی خوب قیمت نهایی این اجناس بالاتر از آهن است برای همین اگر پیچ را برای محیط خشک می‌خواهید بهتر است هزینه اضافی ایجاد نکنید و جنس اهنی را بخرید. البته جنس‌های دیگری از پیچ وجود دارند. استیل، فولاد و آلومنیویم از دیگر موارد هستند. جنس فولاد که در صنعت به ملیگرد صنعتی نیز معروف است در کلاس‌ها و گریدبندی‌های گوناگون تولید و عرضه می‌شود.

مهم‌ترینکاربرد پیچ متری مربوط به ساخت و سازهای عظیم الجثه‌ای مثل ساخت و ساز ساختمان است. اگر نیاز باشد تا مقاومت کششی بالایی در سازه به وجود آید نمی‌توان پیچ از جنس آهن را جایگزین پیچ استاد بولت کرد و مجبوریم از جنس‌های مقاوم تری کمک بگیریم. این پیچ در قیاس با یک لید اسکرو دقت کمتری دارد اما اگر پروژه نیاز چندانی به ظرافت و دقت عمل نداشته باشد بهترین گزینه استفاده از پیچ‌های متری است.

همان طور که گفتیم اصلی‌ترینکاربرد پیچ متری در ساختمان سازی است. یعنی اگر دو قطعه ثابت و بزرگ داشته باشیم و بخواهیم بین این دو مقاومت و پایداری لازم را ایجاد کنیم با این پیچ کار می‌کنیم. فرض کنید این دو جسم بزرگ و ثابت دو دیوار هستند. در صنعت بسیار اتفاق می‌افتد که دو دیوار را به کمک پیچ‌های متری متصل به یکدیگر متصل کرده و مجموعه را به حالت استیبل رساند. با این حساب می‌توان پیچ‌های متری را یک نوع پایدار کننده و تثبیت کننده دانست.

به عبارت بهتر برای ساخت و سازهای سنگین که نیاز به مقاومت و استحکام بالایی دارند از پیچ متری استفاده نمی‌شود بلکه دلیل استفاده مقاومت کششی بالای آن است. مقاومت کششی باعث می‌شود تا سازه از هم گسیخته نشود و در یک قالب پایدار بماند. البته این طور نیست که کاربرد پیچ را در صنایعی مانند پتروشیمی نبینیم بلکه در صنعت‌های این چنینی پیچ‌های متری در قسمتی از پروژه استفاده می‌شوند که فشار زیادی روی ان تحمیل نیست و صرفا تمرکز روی پایداری و گردآوری سازه‌ها است.

شیوه به کارگیری نیز به این شکل است که دو حفره در مقاطع مربوطه ایجاد می‌کنیم و پیچ را در ابعاد مورد نیاز برش می‌دهیم .بعد از این کار آن را از دو حفره عبور داده و با استفاده از مهره مناسب آن را از دو سو سفت می‌کنیم. واضح است که برای این کار به دو عدد مهره در سایز و جنس منطق نیاز داریم.

خرید پیچ متری با دانشتن چنین نکاتی آسان و بهینه خواهد بود؛ در نتیجه اگر می‌خواهید اجناس دیگری مانند پیچ استاد بولت، پیچ آلن، پیچ گوشتی خور و اچارخور را بخرید و درباره انتخاب نوع دقیق آن‌ها مردد هستید پیشنهاد می‌کنیم به مطالب مربوط به همین پیچ‌ها در وب سایت آرین پیچ مراجعه کنید. در این سایت راهنمای دقیقی برای خرید آمده است. همچنین می‌توانید از قیمت پیچ و مهره متری نیز اطلاع حاصل فرمایید.

محصولات مرتبط
پیچ سر عدسی

پیچ سر عدسی

پیچ سر عدسی پیچ سر عدسی ویژگی‌های محصول نام پیچ سر عدسی جنس فولادی، آلومینیوم، آهنی اندازه همه اندازه ها

پیچ استوانه

پیچ استوانه

پیچ استوانه پیچ استوانه​ ویژگی‌های محصول نام پیچ استوانه​ جنس فولادی، آلومینیوم، آهنی اندازه همه اندازه ها موجود است برای

پیچ استاد بولت

پیچ استاد بولت

پیچ استاد بولت​ پیچ استاد بولت ویژگی‌های محصول نام پیچ استاد بولت جنس فولادی، آلومینیوم، آهنی اندازه همه اندازه ها

سبد خرید

بستن (Esc)
برای خرید تماس بگیرید

ورود

بستن (Esc)

11 + سیزده =

سایدبار Scroll To Top